AKTUELNO

Nastao je muk u studiju.

Majka Davida Dragojevića, Biljana je gost kod Dušice Jakovljević uoči izbacivanja koje samo što nije usledilo. Ona je kao podrška nominovanom sinu došla i pritom iskoristila priliku da komentariše i te kako složen odnos Aleksandre, Davida i Ane Korać.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U jednom trenutku Ljuba Pantović je bila osoba koju je komentarisala Dragojevićka. Ona je govorila kako nije optimistična povodom pomirenja nje i njene ćerke Aleksandre. Potom je pokušala da opravda ponašanje sina Davida govoreći kako mu je verovatno cela porodična drama Subotića dosadila.

Postavila sam se prema Aleksandri kao majka. Bila sam uz nju i štitila sam je. Ne znam da li će doći do pomirenja. Čak da dođe, neće to da potraje, znam ja kakva je Ljuba - govorila je Biljana, a onda je počela da priča o pritisku koji je David imao tokom boravka u rijalitiju:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njih dvoje su bili u krizi, pa veridba Karađorđeva sa Ivanom, pa ulazak Ljube. Mnogo veliki pritisak. Možda je Davidu preselo to i rekao je sebi da ne želi to više da trpi... - govorila je njegova majka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ljuba Pantović

'